lørdag den 30. maj 2009

Festlørdag..

Har set Supernatural-afsnit en masse de forgangne døgn - været helt opslugt.. Og igår handlede vi ind på Fisketorvet - i Bodyshop, Inspiration, blomstertorvet og Føtex og slæbte en masse sodavand, sprut, frugt, snacks mv. hjem ved 20tiden.. For i aften fejrer vi Jans fødselsdag med en flok venner herhjemme..

Så jeg skal bage blåbærmuffins, gøre rent, lave (flere!) isterninger, rydde op, gøre migselv i stand, lave snacks mv mv mv. inden kl. 20.00 iaften, hvor det går løs..

Fik anskaffet mig en ny serveringsbakke/bræt igår som skal serveres med kiks, ost og druer i aften - bliver fiiint..

Og regner med at sprutdispenseren i køkkenet bliver populært "samlingssted" - den indeholder Vodka, Rom, Malibu, Kahlua og Gin.. Og vi HAR købt refills til den samt 5 flasker vodka med smag, som står i en kasse under dispenseren med følgende flasker: Absolut Ruby Red, Absolut Apeach, Absolut Cranberry, Absolut Kurant og Absolut Pears..
Så skulle der være lidt for enhver smag og i værste fald kan man jo altid begå overgreb på sprutsamlingen i reolen i kontoret, hæhæ.

Og så får Jan en hulens masse gaver i aften - og nu har de store gavepakker fra mig stået indpakkede herhjemme i flere måneder, spændingen udløses i aften, hæhæ.. Regner med at disse gaver af underholdningsværdi skal bruges til festen i aften som afløsning for det evindelige Singstar og skydespil..

Men det skal nok blive skægt - regner med at vi ialt bliver 10-12 mennesker i aften..

Update følger i morgen med billeder fra festivitasen..

Ingen kommentarer: