fredag den 8. maj 2009

Boulevarden..

Elsker Sdr. Blvd. efter dens restaurering for 2 år siden, hvor det gamle smattede mudder-midterstykke med hegnet nu er blevet afløst af parklignende beplantning med bænke, legepladser mv. og der er kommet flere caféer, butikker og selv kioskerne er federe end gennemsnittet på Vesterbro - Boulevarden er endelig blevet mondæn og passer til Vesterbro..


Selv kioskerne på Boulevarden er lidt ekstra fede - eks. Kihoskh hér (som også sælger tegneserier, hvor fedt er det - men kiosken HAR osse "Faraos Cigarers"-logo i deres navn) og verdens bedste italienske pizzaria - Itzi Pitzi ved siden af, hvor man kan spise sin pizza siddende hér foran kiosken i solen..

Elsker at cykle ned ad Boulevarden sent om aftenen i mørket på vej til nattevagt når gadelygterne oplyser vejen og alt ser så nocturnal-æstetisk og dekadent ud!!

Og elsker at spadsere hjem fra nattevagt i den tidlige morgenstund ned ad Istedgade, over Enghave Plads med de smukke træer og ned til den stille og fine Boulevard.. Elsker virkelig at BO på Vesterbro..

(Og jeg skal hales væk herfra når tid kommer - det ER virkelig denne del af byen jeg ønsker at forblive i)..

Ingen kommentarer: