mandag den 31. august 2009

Kort uge..

Ok, sidder hér på kontoret på arbejdet denne søndag nat - ved at være halvvejs i denne nattevagt og har følelsen af at det er tirsdag..

- Mærkelig fornemmelse at have, som skyldes at jeg var syg ugens første 5 nætter og derfor faktisk kun har været inde igår nat og nu denne nat (og to nattevagter betyder normalt at det er tirsdag/onsdag).. Og når jeg går hjem om lidt over 4 timer er det så friuge - igen, weird..

Får besøg af Rune iaften og eftersom han har fødselsdag om et par dage laver vi lidt ekstra god mad, ser Mænd der hader kvinder (som lige er kommet på DVD og som Rune endnu ikke har set) og så skal han jo have gaaver, hæhæ..

Har i disse dage et mindre Kim Larsen-flip og har lidt ondt af Jan (som hader ham), meeen tror der er noget specielt ved at være vokset op med hans musik - så har det altså bare en særlig betydning i det voksne liv tillige..

Nånå, men som sagt friuge up coming, hvor jeg skal soooove en masse og ud og have købt sko, kjole, makeup mv. til bryllupsbrug til oktober..

Ingen kommentarer: