lørdag den 28. marts 2009

X-F..ck!!

Nååå, så fandt de en vinder.. Jamen man skal skam heller ikke påstå at kvinden ikke kan synge, det har hun til fulde bevist, hvis bare ikke hun var så pokkers enerverende på en scene med flyvende alien hands, highpitched og hovedpineindbydende skrigeri i enhver sang og divaagtigt krukkeri til brækspandsgrænsen..

Men jeg er så også een af dem der helst havde set Seest som vinder af hele baduljen - wow for en stemme, karisma og charme.. Men sådan skulle det ikke gå..

Med de tre endelige finalister havde jeg så foretrukket Mohamed, fordi han i mine øjne kan MERE end at synge - han kan underholde som en performer, hvorimod Linda var for stillestående apatisk med sine forstyrrende flyvske gester.. Helt så irriterende som Heidi anno 2008 var hun dog ikke - Heidi havde en evne til at se fuldkommen håbløs ud på en scene med endnu vildere alien hand(s), rumpen skudt bagud, mikrofon der dækkede fjæset og lukkede øjne - hermetisk forseglet i sin egen lille bobbel..

Bopbopbop.. altså.. Var dog positivt overrasket over all stars-nummeret med Martin som finale - han har sgu udviklet sig - ikke så meget nasal-Peter Belli/Tommy-Kenter-på-helium længere, det lød faktisk rigtig fint og rocket, kom igen, Martin!! Thumbs up!!

Nå, er ved at se en ende på denne 3. sidste nattevagt og må hellere se at få bestilt noget, tata og god lørdag til alle - husk sommertid imorgen nat..

Ingen kommentarer: