torsdag den 16. juli 2009

Sommerhusturen..

Hjemme igen - ankom til København ved 18.30tiden igår efter en skøn 6-dages sommerferie med familie og fælles veninde i vores sommerhus ved Tranum i nordjylland..



Ferien har - på trods af vejret som kunne have været bedre (men bestemt osse kunne have været værre) - været dejlig - har været på stranden, på gåture, køreture, café- og restaurantbesøg i Ålborg, daset i wellness-SPA-bade, shoppet i lysstøberierne i området, grillet på terassen i sommerhuset, drukket øl, set film, spillet PS2 og bondet med min bror, svigerinde og lille nevø på turen..
Vi har to sommerhuse ved Tranum - det lille, som er et typisk "dansker-sommerhus" anno 1930erne med fantastisk beliggenhed på klitterne ved stranden indeholdende badeværelse, soveværelse, stue og spisekøkken - dette hus er småt (omkring 40-50 m2), gammeldags og romantisk..
Og så er der det store sommerhus, som ligger i en plantage 10 minutters kørsel fra det lille hus ved stranden, som er et typisk "tysker-sommerhus" (oprindeligt bygget som udlejningshus til tyskere, dog aldrig brugt til dette) og dette hus indeholder derfor alt i moderne komfort og plads: 3 soveværelser, hems med plads til 3-4 sovende gæster, moderne samtalekøkken med alt i hårde hvidevarer (inkl. opvaskemaskine), åben stue med brændeovn, toilet med vaskesøjle, stort badeværelse med bruseniche og spabad, overdækket terasse og stor naturgrund, klinker med gulvvarme overalt mv.

Har nydt turen men det ER osse altid dejligt at komme hjem igen, især fordi jeg har halvanden uges ferie endnu herhjemme i hovedstaden, som jeg bare skal nyde med shopping, soven længe, romanlæsning, film, byture, vennebesøg, cafébesøg, restaurant-ture, planlægningsmøde på Dragsholm Slot mv.

Billeder fra sommerhusferien:



Køreturen fra KBH til Nordjylland torsdag d. 9/7 kl. 10.00-15.30 med Linda på bagsædet - frokoststop på motorvejs-cafeteria - ankomsten til sommerhuset..
Vi indfinder os i sommerhuset - sæbeboblesjov - Michael, Nina og Louis ankommer - grillburgere på terassen torsdag aften..
Louis lærer at lave sæbebobler - besøg på lysstøberier..

Frokost i sommerhuset - Linda i stuen - gåtur på stranden - besøg i det lille sommerhus ved stranden..




Michael, Nina og Louis nyder en luksusstund i Spabadet..





Tudsevisit på terassen - mig i bilen "Neo" klar til at køre på stranden - os på stranden..



Jan og mig i wellness-spabad i sommerhuset..



Louis lærer at kaste håndtegn..
Frokost på café på Jomfru Ane-gade i Ålborg..



Fødselsdagsmiddag for Linda og samtidig afskedsmiddag tirsdag aften på provencalsk restaurant i Ålborg - frølår til forret..



Gåtur i Ålborg efter middagen tirsdag aften..

Ingen kommentarer: