torsdag den 15. oktober 2009

Vielsen..

Ja, nu er Jan og jeg så gift - dette foregik tirsdag kl. 14.00 på Københavns Rådhus, hvor den nærmeste familie (omend min bror og far var nærved at komme for sent) og venner troppede op og overværede denne begivenhed..



Efter vielsen tog vi til festlokalet på vesterbro, hvortil folk strømmede hele aftenen i tidsrummet 15-22 til champagne, vin, øl, sprut, mad, snacks mv.



Vi havde en dejlig aften med op mod 70 gæster i løbet af aftenen - flere gange var der næsten FOR mange mennesker, kunne ikke overskue så mange og følte ikke at jeg havde tid NOK til den enkelte men sådan ER receptioner jo..




Men en rigtig vellykket fest, hvor folk lod til at hygge sig og hvor der endte med at være stort overskud af både mad, snacks og drikkevarer på trods af at folk ikke holdt sig tilbage.. Så efter rengøringen af festlokalet igår, slæbte vi en ordentlig røvfuld kransekage, chokolader, sprut, vin, øl, sodavand - og GAVER hjem..




Jan og jeg er dog enige om at vi nu er lettede over at festen ER ovre, for den fortkommende mere intime bryllupsfest for kun de nærmeste på Dragsholm Slot bliver noget mere rolig og afslappende, hvor vi ikke selv - modsat ved receptionen - skal stå for planlægningen, rengøringen, maden mv.



Vi kan bedre læne os tilbage på slottet og blot NYDE aftenen, kommer ikke til at være PÅ på samme måde - receptionen var fed men samtidig osse en HÅRD aften, hvor vi ikke fik siddet ned i mere end sammenlagt 5-10 minutter..




Men nu ER vi så mand og kone (argh, afskyer den betegnelse - lyder fandeme så 1950er-agtigt) og er glade for dette..


Billeder fra i tirsdags - først med smukseringen herhjemme om morgenen og dernæst klargøring af festlokalet, ved rådhuset og derpå receptionen:


Smuksering herhjemme - makeup - hår - kjole..
På vej - mor og Jan foran rådhuset..
Brudebuketten + buket fra far + chokolade på etagère i festlokalet..
Klargøring i festlokalet, champagne + de første gæster..

Receptionen, gæsterne, maden, gaverne, sprutten, kagerne..




Herhjemme sent tirsdag aften - kjolen tages af + vielsesringene (hvidguld)..

2 kommentarer:

Marie sagde ...

Tillykke tillykke tillykke. Ser bare så fint ud det hele. Spændt på at høre mere om slotsfesten.

Ravinski sagde ...

Et forsinket, men ikke desto mindre frydefuldt TAK, Marie :)

Mindes stressen forinden med gys og festdagene med positivt vemod..

Skal NYDE oktober i år (2010)med minderne om sidste års festivitas..