mandag den 19. oktober 2009

Slotsopholdet og den intime bryllupsfest - del 2..

Dernæst var der middag mellem 19-23.30 (varede halvanden time længere end først planlagt), hvorunder vi fik 3 lækre retter - først bagt lyssej med gulerødder og havtorns-sauce, dernæst stegt perlehøne med årstidsgrønt og dernæst anden ombæring af hovedretten, som var en innovativ fortolkning af perlehønen, som var blevet revet og blandet med små guldkornsagtige kerner og grønt.



Desserten, som for mig var aftenens højdepunkt, var en kopi af forårets gourmetmenus dessert "Mos", som var en hvid chokolade/yogurt-mousse med havtornbær, chokoladegrene og blomster og havesyre i en sø af grøn te-sauce.
Igen et kulinarisk og æstetisk mesterværk fra kokkens side, hvor hver enkelt dessert lignede en smuk efterårsskovsø med nedfaldne kviste, bær, blade og blomster.. Jeg var køkkenet meget taknemmelig for at genskabe denne ret efter vores ønsker!!



Under middagen var der taler og festlige indslag fra vennerne og toastmasteren satte en ære i at overholde etiketten til punkt og prikke - thumbs up herfra for dette, kære bror!!



Aftenen rundedes af da vi forlod Rosensalen og istedet indtog Baronens Jagtværelse og kontor påny til kaffe med avec(s), drinks, øl, vand, vin, bryllupskage, brudevals og tilslut gaveudpakning sidst på "aftenen" ved 02tiden..



Brudeparret trak sig tilbage ved 02.30tiden og lod venner og familie feste videre til ved 04tiden..



Stod op ved 06.30tiden denne søndag - efter omkring 2 timers søvn og benyttede morgenen til at afprøve spa-badet i vores brudesuite, fik tillige gået en fin morgentur i det stille og øde landskab omkring slottet ved 08tiden (mens gæsterne så småt begyndte at vågne inde på slottet) og ved 09tiden samledes vi endelig til fælles morgenmad i det nye spisehus på slottet inden udcheckning og afsked ved 11tiden..



En dejlig dag og aften i særdeles overdådige, dekadente og historiske rammer, som vi nød at dele med denne intime skare af de nærmeste.














Opdækningen, middagen (lyssej, perlehøne, Mos-dessert), taler, os ved bordet..












Kaffe og avec(s) i jagtstuen/kontoret, bryllupskagen, gaveudpakning..














Tidlig søndag morgen på slottet, gaverne, spabad, morgengåtur omkring slottet ved 08tiden..






Fælles morgenmad mellem 09-10.30, afsked foran slottet kl. 11.30..

2 kommentarer:

Marie sagde ...

Wauw! Virkelig VIRKELIG flot. Endnu engang tillykke med brylluppet.

Ravinski sagde ...

TAK!!
Var et fantastisk ophold - det er simpelthen bare så fedt et sted, det slot.. Vil tilbage dertil en tur i år også *sparer op* :D

Absolut alle pengene værd og ift. hvad vi fik for pengene madmæssigt, overnatningsmæssigt og med rundvisning, oppyntning, kaffe, kage, kage, kage og tjenere til rådighed hele dagen/aftenen/natten/morgenen synes jeg faktisk de omkring 80.000 vi endte med at slippe var RET billigt!! Havde formentlig skullet slippe 50.000 for middelmådigt festlokale med drikkevarer og skinke og frikadelle-buffet i Albertslund-egnen anyways ;)