søndag den 1. november 2009

Wellnessweekend..


- Yessir, har været på spaophold det sidste døgns tid..

Jan fik jo et spagavekort af mig i bryllupsgave/morgengave, så igår tog vi afsted til Hotel Kong Arthur ved søerne og har haft en fabelagtigt overdådig wellnessweekend..



Vi ankom lørdag d. 31/10 om eftermiddagen og blev opgraderet til et superior-værelse, som var stort og smagfuldt indrettet.. Derpå gik hele dagen og aftenen med spaoplevelser bl.a. sauna, dampbad, koldtsvandsspand og varmtvandsspa samt en times revitaliserende hot stone-massage (for os begge) med varme lavasten og kakaosmør i Duo-behandlingsrummet.. Vi spiste middag på vores stamrestaurant Lotus House på den anden side af Dronning Louises bro og gik omkuld ved 23tiden efter en revitaliserende velvære-dag..


Stod op idag, søndag ved 08.30tiden til morgenskumbad og overdådig morgenbuffet med cereals, muesli, en masse lækkert brød fra Emmerys, pølser, bacon, æg, frisk frugt, yogurt, kaffe, the, juices, pandekager med ahornsirup, wienerbrød mv.


Checkede ud og kørte hjem ved 11tiden og er begge meget tilfredse med opholdet, som absolut levede op til forventningerne..



















Lørdag d. 31/10: Ankomst til hotellet, champagne på værelset, Spa/wellness, koldtvandsspand, varmtvandsspa, hot stone-massage, over Dronning Louises bro (Irmahønen blinker i mørket) til middag på restaurant Lotus House..













Søndag 1. november: Op kl. 08.30, skumkarbad, gårdhaven i efterårsbeklædning, overdådig morgenbuffet..

Ingen kommentarer: