mandag den 11. oktober 2010

Oktober!!

Det er min årlige yndlingsmåned som allerede har budt på adskillige lykkeoplevelser - de står simpelthen bare i KØ i oktober måned - jeg er et rendyrket dopamin-vrag hvert år i denne måned- elsker det!!

Har 1- års bryllupsdag om få dage og samtidig er denne dag jo årets absolutte yndlingsdag - bliver fantastisk!!

Fantastiske oplevelser den første halvanden uge af oktober har bl.a. været:

1. At sidde i gården om morgenen midt i en nattevagtsuge ved 07.30tiden inden jeg går op i lejligheden og indsnuse den våde muld efter nattens regnskyl og lytte til naboer og genboers færd ned ad trapperne og gennem gården med unger på Christianiacykler, store tasker og morgentravlhed på vej mod institutioner og arbejdspladser - det er ren velvære for min sjæl..

2. At cykle ned ad Frederiksberg Allé ved 22.45tiden om aftenen (på vej til nattevagt), hvor der er mørkt og sådan et gullig-dunkelt skær over alléen (pga. de gule lamper) og med gule blade der vælter ned fra trækronerne og fyger hen over brostenene.. Frederiksberg Allé i oktober ER bare en GUL gade!! Og fantastisk smuk!

3. At cykle hjem søndag morgen ved 07tiden gennem en tyk (og kold) tåge, der ligger som en hvid dyne over hele byen.. Rigtig kirkegårdsvejr - og dét at det er søndag gør det bare lidt mere spooky, da der jo samtidig er søndagsmorgenøde på gader og stræder - skøn morgen-u-hygge :)

Ingen kommentarer: