søndag den 21. marts 2010

Trut-truuut..


Holdt fødselsdagsfest igår og på trods af flere sygdomsafbud dagen før kom flere af dem der først havde meldt afbud alligevel og reddede dagen/aftenen.. Var en rigtig hyggelig fest som startede ved 14tiden med enkelte nære venner og familie til kaffe, kakao og boller mv. og fortsatte da familien tog hjem ved 18tiden med druk, pizzaer, Singstar (hvor PS3-udgaven af Singstar blev præsenteret ved at vi gik online og gæsterne fik mulighed for selv at downloade nogle sange til spillet som de efterfølgende kunne synge) og senere på aftenen - Rockband..


Fik nogle fine gaver bl.a. gavekort til Bahne og TP-musikmarked, Scandyna Ipod-dock med højttalere, 2 romaner, penge, adventurespil til PS3 (Heavy Rain), blomster samt fiiiin Mumitrold-kande og Lille My-dukke :)


Idag er mere rolig da vi er lidt flade efter festen med smårengøring efter festlighederne og så en bunke film på DVDafspilleren.. Og hold KÆFT hvor HAR vi mange snacks i overskud - boller, pølsehorn, slik, chips, peanuts, chokolade, marcipanæg, kakao, sodavand, sprut mv.


Godt vi holder endnu en fest til sommer - housewarmingen, for ellers kommer vi da aldrig gennem alle de ting :)
Forberedelser før festen - bollebagning, pølsehorn, hovedrengøring, blomster, snackbord dækkes..
Kaffedelen af festen ml. 14-18 med familien og enkelte nære venner..
Drukdelen af festen ml. 18-01 med Singstar, Rockband + gave-orgiet :)

Ingen kommentarer: